POLÍTICA D’ENVIAMENTS

I. PREPARACIÓ DE COMANDES

II. DISPONIBILITAT DE LES FLORS I SUBSTITUCIÓ DE VARIETATS

III. ENTREGUES

IV. HORARIS D’ENTREGUES

V. ENTREGUES FALLIDES
I. PREPARACIÓ DE COMANDES

Preparem el producte el mateix dia que realitzem el lliurament per garantir la màxima frescor en les flors i en els diferents elements vegetals que els componen.
II. DISPONIBILITAT DE LES FLORS I SUBSTITUCIÓ DE VARIETATS

La disponibilitat de les varietats exposades en les imatges de referència està subjecta a l’estació de l’any i l’oferta de mercat.

El nostre objectiu és oferir flors i plantes de primera qualitat: bon port, mida adequada i durabilitat òptima. Per aquest motiu, pot ser que ens veiem obligats a modificar les varietats referenciades en les imatges i / o descripcions, sempre amb la finalitat que els arranjaments i regals tinguin el màxim nivell de qualitat.

No obstant això, sempre mantindrem les formes i colors principals dels diferents muntatges perquè l’aspecte i sensacions que volem transmetre amb cada preparació siguin les que pots veure en el catàleg.

Si necessites o vols saber quines varietats s’inclouran en un muntatge determinat o fins i tot consultar o suggerir qualsevol canvi per a un muntatge totalment personalitzat, posa’t en contacte i estarem encantats de resoldre els teus dubtes o fer les modificacions que necessitis. Pots fer-ho mitjançant:

  • Telèfon en horari comercial: 93 460 38 18
  • Whatsapp al: +34 602 30 61 13
  • Correu electrònic a: tienda@fontdeflors.com
III. ENTREGUES

El lliurament es realiza en el domicili del destinatari a través dels nostres repartidors. Així garantim un tracte correcte dels muntatges i plantes durant el transport.

Les flors i les plantes a domicili s’entreguen de la manera més vistosa possible i mai dins un paquet o embalatge que les amagui.

És important que consultis els horaris de lliurament per evitar qualsevol molèstia o inconvenient.
III. HORARIS D’ENTREGUES

Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres de 9: 30h a 19: 00h i els dissabtes de 9: 30h a 13:00 h.

Per a lliuraments en el mateix dia de la compra a Barcelona i voltants s’haurà de realitzar la comanda abans de les 13:30h. Els lliuraments es realitzaran en aquest cas durant la tarda.

Per lliuraments a Barcelona o voltants els dissabtes s’haurà de realitzar la comanda abans de les 12:00h de dissabte mateix. A partir de les 12:00h, les comandes es lliuraran dilluns o següent dia hàbil.

Per lliuraments especials o urgents pots consultar la viabilitat de la comanda posant-te en contacte a través de:

  • Telèfon en horari comercial: 93 460 38 18
  • Whatsapp al: +34 602 30 61 13
V. ENTREGUES FALLIDES

No ens fem responsables dels lliuraments fallits que resultin d’un problema amb la direcció i / o el codi postal proporcionat pel comprador en el moment de realitzar la comanda, o si el destinatari rebutja el lliurament o el fet que el destinatari ja no viu a l’adreça proporcionada.

No som responsables de cap altre cost incorregut pel client a causa de lliuraments fallits.